top of page

Onze werkwijze

Ruim 15 jaar //
Ervaring in autorijlessen 

​De autorijlessen worden verzorgd vanuit Abbenes, Beinsdorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en 't Kabel. De lesauto waarin je zult rijden is een handgeschakelde Volkswagen Polo. Om een beter beeld van de lessen te krijgen is het verstandig om een proefles te nemen. Dan kunnen wij jou ook een indicatie geven over het pakket wat het best

bij jou past.

 

Verder is Autorijschool Thomas toegankelijk voor iedereen. Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met AutoRijschool Thomas via de contactpagina.

Om de juiste persoonlijke aandacht te bieden, heeft Autorijschool Thomas geen ophaalsysteem. Dit houdt in dat je thuis wordt opgehaald en zelf naar huis rijdt. Je hoeft dus geen leerlingen thuis te brengen of op te halen. Uit onderzoek is gebleken dat deze manier een hoger resultaat oplevert.

Het is wel verstandig om zo snel mogelijk je theorie-examen te halen. Deze heb je nodig om praktijkexamen te doen. De rijlessen worden stap voor stap opgebouwd tot op examen niveau. Bovendien ben je bij Autorijschool Thomas verzekerd van een rijopleiding op maat. Iedereen wordt opgeleid in zijn eigen tempo. Je moet tenslotte wel met plezier leren rijden!

Bij Autorijschool Thomas is het ook mogelijk om een Tussentijdse Toets (TTT) te doen. Dit is een proefexamen afgelegd door het CBR, waarbij achteraf de sterke en/of zwakke punten met je door gesproken worden. Je kunt dan vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen op het echte examen (mits je ze tijdens de TTT voldoende beheerst).

De TTT wordt rond 3/4 van je rijopleiding afgenomen.

Voordelen van een Tussentijdse Toets:
– eventuele vrijstelling van de bijzondere verrichtingen.

– minder zenuwachtig tijdens het praktijkexamen.
– de slagingskans wordt vergroot.

bottom of page